Budgethulp is Budgetbeheer, maar met meer persoonlijk contact. Met Budgethulp brengt u orde en rust in uw financiĆ«le situatie. Uw inkomen komt binnen op een speciale rekening. Daarvan betalen wij uw vaste lasten: huur, verzekeringen, gas en elektra. U stuurt al uw overige rekeningen naar ons op en die betalen we ook van dezelfde rekening. We reserveren geld voor rekeningen die u onverwacht, eenmalig of enkele keren per jaar moet betalen. Elke week of elke maand krijgt u een bepaald bedrag om uw boodschappen van te doen, dit wordt overgemaakt naar uw eigen bankrekening.

Met Budgethulp wordt u meer in het traject betrokken en hebt u meer inzicht in uw uitgavenpatroon. U stelt dus voor een gedeelte zelf orde op zaken. Regelmatig bespreken we gezamenlijk het uitgavenplan, nemen we de betalingen door en bieden we u hulpmiddelen voor het op de rails houden van uw budget.

Wat kost Budgethulp?
Budgethulp kost geld. Maar vergeleken met rood staan, schulden en onverwachte bijkomende kosten, kost het u een heleboel minder. In sommige gevallen vergoedt de bijzondere bijstand van uw Gemeente de kosten.

 
2ahulpsub310br
2bhulp310br
2ahulpsub310br
2bhulp310br
 

kopientakesub312br

Wat zeggen onze klanten

u belt liever!

Geen probleem, spreek wel altijd uw naam en telefoonnummer in als u niet direct gehoor krijgt. Doet u dit niet...............dan bellen wij niet terug. Vergeet vooral uw telefoonnummer niet zeker als u anoniem belt!

 

Orionis Walcheren stopt met budgetbeheer!! Maar wij gaan door!!

 

dus................ budgetbeheer nodig neem dan zo snel mogelijk contact op!!!

Nieuws

Woonenergie neemt klanten Robin Energie over

 

Woonenergie neemt het failliete Robin Energie over.

Alle bestaande relaties van Robin Energie ontvangen 14 maart 2019 een brief met tarieven en voorwaarden. Als er sprake is van hogere kosten, dan heeft u de mogelijkheid om het contract op te zeggen. Maar let op! Niet iedere energiemaatschappij zal u zonder problemen accepteren. Dus als u het contract bij de nieuwe aanbieder wilt opzeggen.............. eerst nagaan of u wel ergens anders terecht kunt.
Woonenergie is trouwens een dochteronderneming van Eneco

 
 
 

Contactgegevens

Nassaulaan 271
4332 XS  Middelburg

Telefoon: 0118-65 12 73
Mobiel: 06-487 68 812

Email: info@budgethulpverlening.nl
Website: www.budgethulpverlening.nl

login

 

Bel mij terug!